How we can say company has a good health by viewing Financial statement?

تم إضافة السؤال من قبل farhan ahmed , Account Assistant , Multan Electric Power Company Ltd
تاريخ النشر: 2019/01/25
Hassaan Zaheer
من قبل Hassaan Zaheer , Accounts & Fiance Officer , Associated Consulting Engineers ACE (PVT) LTD

A good working capital, equity geared & having healthy cash reserves with more investments in assets.