How can I put (x,y,z) coordinates on centerline of bridge in SAP2000 so I can get the ideal structure design of the bridge?

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
تاريخ النشر: 2013/05/15
Mohamed Abdel Gelil
من قبل Mohamed Abdel Gelil , Gelil Structure design Founder , Gelil

New Model - Bridge Wizard - Layout line - Define / Show layout lines - Add New Line - Put line Coordinats