Which of the following process takes the activities that are defined in the WBS and activity list, and accesses the amount of time ?

required to complete these activities? A. Schedule development B. Activity duration estimation C. Activity sequencing D. Activity definition

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/03/28
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

It is B- Activity duration estimation

Mohammad Azam Khan
من قبل Mohammad Azam Khan , Lead Project Engineer -Mechanical , Manifa Petroleum Services Company

B. Activity Duration Estimating

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Activity duration estimation -----------------