What is the procedure for "Failure Mode Effect Analysis"?

تم إضافة السؤال من قبل Riaz Ahmad Nadeem CSP , HSE Manager , Al Yamama Company
Riaz Ahmad Nadeem CSP
من قبل Riaz Ahmad Nadeem CSP , HSE Manager , Al Yamama Company

GENERAL, FOR ANY INDUSTRY, THIS APPROACH IS USED IN MANY INDUSTIES I.E. AERONAUTICAL INDUSTRY(SPACE SHUTTLES), ATOMIC, CHEMICAL PLANTS (REFINARIES, GAS PLANTS, FERTELIZERS).

azeddine laifa
من قبل azeddine laifa , Superviseur HSE , Travailler à La Société Samsung Engineering Co., Ltd

is to use ADE