Earned value analysis is performance reporting tools used in manage stakeholder process. Which of the following measurement should ?

be used as a performance measurement baseline? A. PV B. AC C. SPI D. EV E. CPI

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/04
Balakrishnan Loganathan
من قبل Balakrishnan Loganathan , Project Control Manager , Oman Muscat project

SPI  - Schedule Performance Index

EV /PV

Ratio of planned value to the planned value

Answer : C

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. PV  -----------------------------------------