Which of the following best describes a conflict resolution technique the temporarily solves a problem by downplaying the problem to ?

make the problem appear less important/ critical? A. Confrontation B. Compromise C. Withdrawal D. Forcing E. Smoothing

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/24
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

E. Smoothing ------------------