What are strategic issues facing warehousing?

تم إضافة السؤال من قبل samkele ndlovu , Stock Controller , game store
تاريخ النشر: 2019/05/14
Tariq Ghulam Muhammad
من قبل Tariq Ghulam Muhammad , Finance Manager , College

First of all , cost control, control expires, cleanliness, increase in work, keep store instruments and supporting item. Provide safe security.

Zia Ul Hassan
من قبل Zia Ul Hassan , Security Officer , Furniweb Industrial Products Sdn. Bhd. Malaysia

The term FIFO (First In, First Out) must implement while issues. Cost control, work flow, safety of men and equipment, Security issues, expiry dates must be kept in mind, requisitioning of items and Cleaning of stores.

Islam Hosny
من قبل Islam Hosny , Director of Finance , DOE, CEE, HMRN, Leidos

Cost control, expiry date, cleanliness, work flow, safety and security