Which of the following best describes the project human resource management knowledge Area?

A. Initiation, develop project team, acquire project team, develop project team B. Human resource planning, activity resource estimating , develop project team C. Human resource planning , activity resource estimating, acquire project team, develop project team, manage project team D. Human resource planning , acquire project team, develop project team, manage project team

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/30
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Human resource planning , acquire project team, develop project team, manage project team