Is Mission and Vision Statements and Their Potential Impact on Employee Behaviour and Attitudes?

تم إضافة السؤال من قبل Walid Sobhy , Supply Chain Manager , Al-Hayat Investments Co.
تاريخ النشر: 2019/09/26
Pankaj Dahiya
من قبل Pankaj Dahiya , digital marketing manager , Best Group

Mission and vision statement of a company definitely affect the employees. Employee get an idea about company future plans by these 2 things.