What is the average starting salary of a nurse in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/16
Muthana Mahdi Ahmad Alhaj
من قبل Muthana Mahdi Ahmad Alhaj , Health Field Officer , International Committee of Rad Cross

from 500 $ to 1500$

Edna Bartholome
من قبل Edna Bartholome , Staff Nurse , Health ministry, Sabah Hospital

$500 - $750

Dhanya Manhjeri
من قبل Dhanya Manhjeri , ER STAFF NURSE ( HAAD –RN) , LLH HOSPITAL , MUSSAFAH , ABU DHABI

HAAD -RN is AED.8000 to AED.1000 minimum

Marites De la Cruz
من قبل Marites De la Cruz , Certified Nurse Aide (CNA) , Armed Forces Hospital Southern Region

500 $ to 1500$