When responding to a customer, how do you decide what information to include and what to leave out?

تم إضافة السؤال من قبل Yashi Rastogi , Customer success executive , Webtis software solutions
تاريخ النشر: 2020/09/03
Eleni-Vasiliki Toliou
من قبل Eleni-Vasiliki Toliou , Private Tutor , PRIVATE LESSONS

I decide the information according to the situation and what kind of details we need as a company.