Difference between Boss & Leader?

تم إضافة السؤال من قبل Jawad Sidiqui , Microsoft Dynamics 365 Project Manager , Abbar Thermoking
تاريخ النشر: 2020/09/08
said baghrir
من قبل said baghrir , HSE REGIONAL MANAGER , SGTM

The position off the boss iso Highest than the leader because he decision is limites at specail lever other ways the boss he had right To discus and vive vis openion To any situation.

Hadji Husien
من قبل Hadji Husien

Boss all staff work together Leader :-who lead and manage employee