It is not your aptitude but your attitude that determines your altitude. Explain?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2013/11/03
Ahmad Salameh
من قبل Ahmad Salameh , Deputy Resident Engineer- Technical and Quality Assurance Manager , Arabtech Jardaneh

you can get in to high position being having the attitude regardless of the talant you have.