What is more important, practical experience or academic qualifications?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Hayek , Purchasing Manager , Strong allied international limited
تاريخ النشر: 2021/06/29
Dr  Hans Joachim Poessel
من قبل Dr Hans Joachim Poessel , consultant orthopedic surgery , specialized rehabilitation hospital

It strictly depends on the Prokegt and job you are required to do.

- academic tends more to habe wide horizon and strategic thinking.

- practical skill solves a dedicated task faster.