When should Primavera V6 be used & when MS Project would be enough for the Project?

Project Management

تم إضافة السؤال من قبل Francis Alapatt , Head/Manager , HINDALCO INDUSTRIES Ltd. Mouda Works
تاريخ النشر: 2021/08/06
Sajith Athambawa
من قبل Sajith Athambawa , Senior Planning Engineer , Quantex Qatar

Generally Primavera is using for the big project and MS project is using for the small project