What is the disadvantage of fixed time Preventive Maintenance ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Khalil , Maintenance Director , El Masrya Concord for Contracting and Modern Industries
shadab Ali
من قبل shadab Ali , Maintenance Section Head (E&I) , NATIONAL WATER COMPANY

 BY ADOPTING THE FIXED TIME PREVINTIVE MINTENANCE, TEAM WILL BE BOND TO FINISH THE ACTIVITY. SAME TIME IF MAJOR BREAKDOWN OR CRITICAL ACTIVITY WILL COME DIFICULT TO SCHEDULE.

ALSO RESERVE THE MANPOWER FOR PERTICULR MAINTEANCE, MOST OF CASES YOU WILL FIND COST OF MAINTEANCE WILL INCREASED.