Who got advantage from risk point of view when trading using the open account (importer or exporter)?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed elashry , Senior Accountant , شركة القنطرة العربية للديكور
تاريخ النشر: 2013/11/05
Muhammad Jaafar Ashraf
من قبل Muhammad Jaafar Ashraf , Manager (Commercial Banking Branch) , Meezan Bank Limited

Importer by enjoying good ratintg and credit pay back period.