What are the methods of correction power factor ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/11/09
awais hafeez
من قبل awais hafeez , Hardware Developer , powersoft19

There are many methods used to correct power factor like Capacitor power factor improvement Synchronous motor power factor improvement Filter power factor improvement Active boost power factor improvement

Hegazy Abdallah
من قبل Hegazy Abdallah , Electrical Projects Engineer , HYDRO POWER PLANTS GENERATION COMPANY,PROJECTS SECTOR,

Installing static var compansators