Explain Brand Loyalty's Influence on Consumer Behavior ? Does this mean that Price Sensitive has no role for brand loyal people?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Gupta, ACA , FP&A , Rockwell Automation
تاريخ النشر: 2013/11/19
Ghulam Asghar asghar
من قبل Ghulam Asghar asghar , Deputy Manager , askari genral insurance co. ltd

Price does not matter to Brand loyal people. They need good product.