المراة الناجحة في مجال عملها هل بالضرورة أن تكون ناجحة في إدارة منزلها؟

تم إضافة السؤال من قبل سناء عبد الخالق ادريس صالح ادريس صالح , عملت بخدمات المشتركين ثم بعد ذلك سكرتير اول لمكتب مدير الشئون القانونية لسوداتل , الشركة السودانية للإتصالات
تاريخ النشر: 2013/11/19
sally el hosiny
من قبل sally el hosiny , HR Specialist , comfort home collection

هى مش بالضرورة بس ممكن يكون النجاح فى كل مكان لو هى عندها ارادة انها تكون ناجحة فى كل حاجه

eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

مش ديما

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

تجيب عن ذلك المرأة  العاملة