How many types of Meta Tags are there? and what's their character limit?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan
تاريخ النشر: 2013/05/26
Mohammed Awwad
من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan

2 types meta tags in Seo Description Meta tag (150 characters limits) Keyword Meta tag (200 characters limits)

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

Basm allah alrahman alrahim

read what in this link carfully and you will understan , but you may skip html tag title , meta name description and meta name keywords

The link is http://www.metatags.info/html_tag_title_tag