Which physical interface does windows server 2008 not supports? Universal Serial Bus (USB) Infrared Data Access (IrDA) VGA Bluetooth ports

تم إضافة السؤال من قبل TARIQ MUHAMMAD ISMAIL MEMON , IT Team Leader , Saudi National Bank (Microland)
تاريخ النشر: 2013/12/04
Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

Does not support VGA Interface

Syed Farhan Mustafa
من قبل Syed Farhan Mustafa , IT Engineer , Zen Zero Payment Services

Windows2008 doesnot support IRDA or Blootooth devices

Prathamesh Bandekar
من قبل Prathamesh Bandekar , computer operator , habitat furniture co Ltd

bluetooth

sony abraham
من قبل sony abraham , Operations Executive , Pappa Kumpir LLC

vga bluetooth ports