My Question is to HR Specialists. What is the job Skills and competencies required for the JOB of Spare Parts Manager in an automotive Dealership?

Is it needed for a Parts Manager to be BE Automotive engineer OR BE mechanical Engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Hamza Lokhandwala , Assistant Manager Sales , Al Jabr KIA
تاريخ النشر: 2013/12/06
Majed Almutairy
من قبل Majed Almutairy , مدير موارد بشرية , شركة المياه الوطنية

first choice automotive engineer

second choice mechanical Engineer

with experience to all

محمد صالح بن جحلان
من قبل محمد صالح بن جحلان , إدارة العلاقات الحكومية والميناء , مؤسسة إنجاز الفنار للمقاولات والتشغيل والصيانة

Must be experienced in order to know if he has the skill required in the field of his