How to calculate GI Duct Work ,How to calculate GI Duct work Ton with Fan / AHU / FCU 's Capacity? Is there any thumb rule?

تم إضافة السؤال من قبل shafeer madappattuparambil , Bimmodeler , Gulf Engineering co.
تاريخ النشر: 2013/12/09
Sheikh Ashfaq
من قبل Sheikh Ashfaq , Customer Sales Representative , ADOS PAKISTAN LIMITED

Sir,

this is not my field.

Mohammad Danish Habibullah
من قبل Mohammad Danish Habibullah , Senior Architural & Interiors Draughtsman , AL SEAL CONTRACTING & TRADING CO.QATAR

fist to Calculated Air flow and air pressure rate & density of path