Please provide your feedback on my ios game.

I am planning for next version with some in-app purchases features. Please provide me your feedback so that I can take them into consideration in next release. Here is my app: http://krazzyapps.com/matrix.html

تم إضافة السؤال من قبل Asif Ali M , Project Lead , LiquidHub
تاريخ النشر: 2013/12/11
محمد حله
من قبل محمد حله , مطور تطبيقات , شركة الأبعاد الرباعية

Take care of your users

 Watch wwdc2014 videos ,specially Preventing Unauthorized Purchases with Receipt

Read apples's guide lines before you stard developing your app