What is gap analysis?

تم إضافة السؤال من قبل HANNA SABA , Team Leader (Administrative Support), including translation, editing, and writing , Deloitte
تاريخ النشر: 2013/12/14
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Define the current state of the subject and the targeted state of the same subject and the difference between the two states is the gap.