Describe "PDCA cycle" in two words?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2014/01/04
Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

Deming Cycle

Mamdouh Manie
من قبل Mamdouh Manie , Executive HRC local sales manager , Ezzsteel

Deming circle

continuos improvement

Mohammed Hayat Ahmed
من قبل Mohammed Hayat Ahmed , Team Lead-IT DataCenter Operations , Confidential

Continual Improvement through Plan,DO Check,Act

Mohammed Hussain Shah
من قبل Mohammed Hussain Shah , Finance Manager , Al-Naba Contracting Co. Ltd

Higher productivity

habibullah siddiqui
من قبل habibullah siddiqui , SAP Ariba Consultant , Larsen & Toubro Infotech Limited

PDCA in2 words are Customer satisfaction

Mustafa AlTahir
من قبل Mustafa AlTahir , Secretary Cum Admin Assistant , Bank AlBilad

The initial “PDCA”  is a short cut  for the words ( plan, do, check and Act) it is an iterative four steps management method for the control and “continuous improvement” of processes and products to enable decision makers assure that everything in the right order.

mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

Plan->Do->Check->Act

Edwin Tan, Ph.D.
من قبل Edwin Tan, Ph.D. , Assistant Professor , University of Business and Technology

PDCA cycle for me in two words - "PRODUCT INNOVATION"

Hannes Krieg
من قبل Hannes Krieg , Project Manager , University of Stuttgart

watch & learn