My HP laptop is not turning on, how to fix this?

تم إضافة السؤال من قبل Jihan Gewaid , Computer Technician , Renewed Computer Technology
تاريخ النشر: 2014/01/09
Shabbir Bankoda
من قبل Shabbir Bankoda , IT Engineer , Kuwait Foundation for Advancement of Science

Hi

Use hard reset...remove battery and AC power,  hold the power button for30sec to1min so it clear the remaining power..now put on AC power card without battery and press power button..it should work.