what is the best books in learning Electrical maintenance?

تم إضافة السؤال من قبل حازم عبد الحميد محمد دياب , technical office manager , Kased Khair
تاريخ النشر: 2013/06/07
اسامة الصاوي
من قبل اسامة الصاوي , Head of maintenance department , alfa group

"Electrical Power Equipment Maintenance and Testing,2nd edition" by Paul Gill, '08...
pricey.
"Electrical Equipment Handbook, Troubleshooting and Maintenance" by Philip Kiameh, '03...
still pricey but half the book above,12 five-star approval ratings.