What are some good writers in English literature, whose native language is not English?

تم إضافة السؤال من قبل فريدة عابد
تاريخ النشر: 2014/01/14
Ahmad Saleh
من قبل Ahmad Saleh , Part-time English Teacher , ITA

Vladimir Nabokov - Russian (Lolita)

Alexandre Dumas - French (The Count of Monte Cristo and the Three Musketeers)

Joseph Conrad - Polish (Heart of Darkness and Lolita).

Roald Dahl - Norwegian (Classic children's books - BFG (The Big Friendly Giant) etc.

احمد الشيخ عثمان
من قبل احمد الشيخ عثمان , مدير مكتب رئيس مجلس الادارة , مجموعة البارودي لمستلزمات التغليف

Ernest miller