What's your favorite Color Combinations?

The idea is simple enough. Post your favorite color code or value ie PMS, CMYK, RGB

تم إضافة السؤال من قبل Fawwaz Siddiqui , Creative Director , FSD Media Corp.
تاريخ النشر: 2013/06/08
Mohammed Yaseen MBA  PMP®
من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Project Controller , Hayat Communication (www.haytacommunications.com)

black

young green,

mari pink,

sky blue

Mohamed Taher
من قبل Mohamed Taher , creative designer , mint creative production

light blue with grey

Muhammed Sallout
من قبل Muhammed Sallout , Technology Development Manager , GLORY TECHNOLOGY

Lemon Green (#D6FCCA) + Light Yellow (#FCF6CA).

هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي
من قبل هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي , مهندس , شبكات الكمبيوتر

الابيض البني الازرق الوردي

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

Professional Colors: Black, Grey, Red

Sporty: royal blue with grey/ blac and red

wholesome: any color that cool in my eyes..