Which device allows multiple computers to share a display and input devices?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2014/02/09
Marc Huddleston
من قبل Marc Huddleston , Major Account Director , Harris Corporation

KVM. (Keyboard Video, Mouse)

Gul Zaman
من قبل Gul Zaman , Network Administration , vision technologies

IT is called KVM switches. that allow to run multipe computer with single LCD / monitor , Keyboard, Mouse.

Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

K V M

Keyboard; video; mouse

Mohamad Chabi
من قبل Mohamad Chabi , Sr. Support Engineer , Abu Dhabi Ports (Outsourced from Experts)

KVM Switch