The two main methods of bookkeeping and accounting are 1) the cash method, and 2) the _ method.

تم إضافة السؤال من قبل saqib khan , Project Accountant , INTERNATIONAL CENTERFOR CHEMICAL AND BIOLOGICAL SCIENCES – ICCBS, UNIVERSITY OF KARACHI
تاريخ النشر: 2014/02/12
Fahad Ali
من قبل Fahad Ali , Sr. Accounts Executive , Avalon Technology

accrual

Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

and the2nd is Accural