According to you, what are the key techniques an experienced Manager uses to close a deal? ex. private or corporate events, etc

تم إضافة السؤال من قبل Stoil Zhelyazkov , Marketing Manager , Self Employed
تاريخ النشر: 2014/02/16
Valentina Zhelyazkova
من قبل Valentina Zhelyazkova , Executive Chef , Prosilio Group of Restaurants

the Study of Business Psychology says it all.

MARTIN BUGEMBE
من قبل MARTIN BUGEMBE , Telesales Agent , MTN-UGANDA

If you cant negotiate you cant build a business case. This is proven