How serious are the major Arab countries like UAE, KSA, Qatar, etc. in reducing the amounts of greenhouse gases emitted by power plants?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Ibrahim , Mechanical Engineer , ModonGroup s.a.r.l
تاريخ النشر: 2013/06/11
Sarwat Abdel Hamid El Sadek Mohamed (Sarwat Badran)
من قبل Sarwat Abdel Hamid El Sadek Mohamed (Sarwat Badran) , Regional Advisor , NEC Saudi Arabia Limited

UAE is very serios to reduce CO2 by using Renewable energy specially Solar energy and energy efficiency.
Qatar are shawing interest,now a days Saudi Arabia is doing good progress toward real applications and set plan for sustainable smart cities and Green buildings.