What is the best Alternative energy solution for middle east? -PV -Parabolic trough -other thermal systems -other

تم إضافة السؤال من قبل Qasim Butt , Project Manager , Lootah Group Of Companies
تاريخ النشر: 2014/03/11
Musab Shrouf
من قبل Musab Shrouf , مهندس تصميم وتركيب , نور سولر لحلول الطاقة المتجددة

PV - parabolic because in the middleast the radiation is very good in all seasons