ايهما ادق فى سياسة التسعير الوارد اولا يصرف اولا ام المتوسط المرجح؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed fekry , Trade Financial Manager , National Projects & Construction
تاريخ النشر: 2014/03/12
ناصر أحمد نادي الشريف
من قبل ناصر أحمد نادي الشريف , محاسب , الرواد لتقنيات التعليم

أرى أن لكل سلعة سياسة التسعير التي تناسبها فمجال الكمبيوتر الأفضل له الوارد أولا يصرف أولا والسلع التي لا تتأثر بسهولة بتقلبات السوق تستخدم متوسط التكلفة .

علاء محمد عبد الحميد
من قبل علاء محمد عبد الحميد , محاسب مالى , الندى للاضاءة والتوريدات الكهربائية

- لايوجد فرق

faiza balah
من قبل faiza balah , موظف , ابو سمره للسياحه

الوارد اولا يصرف اولا

Ihab Nassar
من قبل Ihab Nassar , Accounts Manager , SRACO Group - Traffic Signal Division

بالتأكيد الأدق حسابيا أن تسجل الشيء بقيمته وهو الوارد أولا يصرف أولا

وأرى أن يتم التسجيل على آخر شيء يتم تسجيله بأعتبار أن هذا هو سعر السوق الحالي

Mostafa Helmy
من قبل Mostafa Helmy , Accountant , governmental

انا شايف الوارد اولا يصرف اولا لاني كدا مش هاحمل اي مشتريات بتكلفة اعلي او اقل فبالتالي سعري هيكون مظبوط بس من الناحية التانية المتوسط افضل في بعض الحالات ...لما يكون في وارد بسعر اقل من التاني فدا هيقلل التكلفة علي اللي الاثنيين بالفرق بينهم ودا هايخليني اسعر احسن و اقل واكسب حصة اكبر من السوق ... ودا من وجهة نظري ..شكرا