What Satisfies you in your job?

Is it true that satisfied employees increase customer satisfaction and loyalty

تم إضافة السؤال من قبل Maalik Muhamed , Deputy Mill Manager , AZANIA GROUP OF COMPANYS
تاريخ النشر: 2014/03/18

when i recieve appreciation from my boss for real challengable sales &

when my family aren't annoyed from being far from them &

the incentive makes me also satisfied

Mozfar Idrees
من قبل Mozfar Idrees , Medical Laboratory Director , Asia Polyclinic

Team work and quality control

Abdul Rehman Zaheer
من قبل Abdul Rehman Zaheer , Marketing & Projects Specialist , King Fahd University of Petroleum & Minerals

Accomplishments with a Job well done.