A co. employed a domestic intermediary in foreign market. What entry mode is in use: a. licensing b. direct trade c. direct export d. indirect export?

تم إضافة السؤال من قبل SHAIKH MOHAMMED BASHEER AHMED SHAIKH , Account Manager , Tarik Al Zahid Holding Company
تاريخ النشر: 2014/03/29
Mir Afzal Ali
من قبل Mir Afzal Ali , Senior Accountant , Archen Engineering Consultants Co

A. Liscensing.....Please reply if i need to be corrected.