i have passed Msc Electronics and Red hat Linux(RHCE) so please let me know the vaccancies

تم إضافة السؤال من قبل RATHIN CR , Technical Support Engineer , Nexthing
تاريخ النشر: 2013/06/13
RATHIN CR
من قبل RATHIN CR , Technical Support Engineer , Nexthing

I am now in Dubai ...working as an ware house assistant and supervising co-packing and inkjet printing division of TRADE MART LLC.DUBAI

Thirthankar Bose
من قبل Thirthankar Bose

Just go to Red Hat's website and then career.You will automatically see the vaccancies