What are the international standards to determine selling price in relation to cost direct?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed abd el baset abd el samed ali El ghrabawy , COST CONTROLLER , International United Group For Specialized Restaurant
تاريخ النشر: 2014/04/02
Juan Futol
من قبل Juan Futol , Branch Manager , Southern Fried Chicken

28% must be the highest food cost in every product to get better gross profit.