What does it mean equal pay for work of equal value?What steps can we take to counter this imbalance?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed REZKI , HSE Supervisor , EURL CMAT
تاريخ النشر: 2014/04/02
melad william
من قبل melad william , سائق , ناسيتا

For equal wages of staff with a single staff. The equal pay of staff is in-kind.

In order to avoid this imbalance, staff with a single staff are equal in both physical and in-kind wages.