Which is more important in business, mental, emotional, or physical toughness, and why?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/07
Santosh Kumar Jangid Santosh
من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd

Mentality : Because without strong mentality we never strong enough ever emotionally & physically.

RICKGHIL VARILLA
من قبل RICKGHIL VARILLA , TRULY NOLEN PEST PREVENTION AND TERMITES , TRULY NOLEN PEST PREVENTION AND TERMITES

All of the above because anyone engaging in this venture should be firm.