In civil law: Talk about what the debtor for others? The ruler applicable,?

تم إضافة السؤال من قبل abdelkader hebjaoui , private professer , Social Business
تاريخ النشر: 2014/04/09
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

In Civil laws, Debtor is one who is liable to the respective decree holder. debtor or decree holder may be a plaintiff or defendant. Need not to be particularly plaintiff or defendant only. My2 cents .Thanks.