Research and development work consists of:

A) scientific and engineering efforts to develop new products B) to improve established products C) adjusting product features to fit customer's wants D) All of the above E) None of these

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/11
bashir al zaaim
من قبل bashir al zaaim , مندوب مبيعات , الشركة العربية للتبريد و التخزين المحدودة

D