I am expert in AutoCAD and Hardware repair so is it possible for me to get job

I am electronic engineer having two years in this field in Pakistan so now i am in Dubai to work here

تم إضافة السؤال من قبل haroon haroon , PCB Engineer , Thyssen Krupp Elevator Dubai
تاريخ النشر: 2013/06/15
Gladys Odunayo-fasika
من قبل Gladys Odunayo-fasika , TEACHER , KINGS ACADEMY JORDAN

Repairing its a gift, repairing its like giving life back to lost hope.

Arslan Ali
من قبل Arslan Ali

Ground or neutral connection issue,

Check main wire and ground(neutral) connection in main wiring first.