How do you calculate unlevered free cash flows for DCF analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Ihab El Mortada , Commercial Coordinator , Barker Langham
تاريخ النشر: 2014/04/26
Ihab El Mortada
من قبل Ihab El Mortada , Commercial Coordinator , Barker Langham

Free cash flows = Operating profit (EBIT) * (1 –tax rate) + depreciation & amortization – changes in net working capital – capital expenditures