In a company with a low retention rate due to bad quality, how can business development help improve it?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/04/30
Prisily Radha
من قبل Prisily Radha , Quality Asurance Engineer , Saud Bahwan Group LLC, Oman

Business should first focus on People first motto, where employee satisfaction is the primary factor for keeping emplyee motivated. A ahppy employee will be more productive and inturn help in business development.