Any chances for Autocad Draughtsman?

Seikng a good Opportunity to work in Prestigious Company as Designer/Architectural Draughtsman/Markrting Manager/Sales Engineer

تم إضافة السؤال من قبل rasheed verankadavath , Autocad Draughtsman /Designer.Sales Engineer , construction
تاريخ النشر: 2014/05/07
SUBHASHISH BHATTACHARYA
من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.

Hi ,Mr. Rasheed !You can apply through "Bayt.com"job portal.There are vacancies for experienced AutoCAD Draughtsman.Best of luck!!

rasheed verankadavath
من قبل rasheed verankadavath , Autocad Draughtsman /Designer.Sales Engineer , construction

Thanks deer, hopes u fine too....... let me try, any way do have any vacncy in ur company.....?