The inventory cost flow assumption where the cost of the most recent purchase is matched first against sales revenues is

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/05/26
Akram Massoud
من قبل Akram Massoud , FINANCE MANAGER , Autoexcellence LTD

Last In, First Out - LIFO

Mohammad Zohaib Khalid
من قبل Mohammad Zohaib Khalid , Business Analyst , Primatics Financial, Carlyle Group

LIFO

Mohsin Abbas
من قبل Mohsin Abbas , Finance Manager , Saudi Power Transformers Company& CG Power Systems

B

LIFO, this can be understood without any argument or discussion !

Kamran Khurshid
من قبل Kamran Khurshid , GROUP ACCOUNTANT , DAARYAAS GROUP

Last In First Out

because cogs is calculated on the basis of latest purchases.

Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

Lifo

Muhammad Waqas
من قبل Muhammad Waqas , Senior Accounts Officer , Jamshoro Joint Venture Limited (Associated Group)

Option B is correct answer i.e LIFO method